Jäsenkirje 1/2016

12.2.2016


Jäsenkirje 1/2016

AKAAN SIPILÄN SUKUSEURAN JÄSENKIRJE 1/2016 
Kärkölässä, 10.2.2016

Hyvät sukulaiset!

Tervehdys sukuseurasta. Uusi vuosi on päässyt hyvin käyntiin, joten tässä hieman sukuseura-kuulumisia. Viime kesän neljännesvuosisadan toimintaa juhlistava sukutapaaminen järjestettiin lauantaina 6. kesäkuuta. 

Ensi kesän sukutapaaminen järjestetään sunnuntaina 12. kesäkuuta Espoossa. Sukumme jäsen, toimittaja ja kirjailija Jarkko Sipilä on lupautunut kertomaan siellä työstään ja kirjoistaan. Tapaaminen järjestetään Espoon modernin taiteen museossa EMMAssa, jossa on esillä myös mm. Tapio Wirkkalan ja Rut Brykin töitä. Ohjelmasta tarkemmin loppukeväästä lähetettävässä jäsenkirjeessä, mutta varatkaa ajankohta jo kalenteristanne. Sukutapaamisen yhteydessä pidetään yhdistyksen varsinainen sukukokous. 

Sukuseuran kotisivuilla on julkaistu muutama mielenkiintoinen kirjoitus. Jorma Sipilä on tutkinut suvun kantatilalle Akaaseen 1800-luvun alussa leskeksi jääneen Kaisa Yrjöntyttären puolisoksi tulleen Heikki Antinpoika Björnklon taustoja. Risto Sipilän avustuksella kotisivuilta löytyy myös katkelma edesmenneen Martti Sipilän muistelmista, jossa hienosti kuvataan 1910-luvun loppupuolen yrittäjyyttä Viialan alueella.

Tiedoksi vielä myös; sukuseuralle on hankittu pöytäviiri, jonka kuva ohessa. Viiri tulee ennakkomyyntiin loppukeväästä. Myös tästä kerrotaan tarkemmin seuraavassa jäsenkirjeessä. 

Tämän kirjeen liitteenä on maksulomake, jolla voitte suorittaa kuluvan toimikauden 2015-2016 jäsenmaksun 7 euroa. (FI60 1228 3000 0308 07/ Akaan Sipilän sukuseura. Jäsenmaksu: €7. HUOM! Viestiosaan etunimi ja sukunimi, kaikkien jos useampi henkilö.)

Jos teillä on ajatuksia tai toiveita liittyen sukuseuran toimintaan, toivomme että olette yhteydessä meihin hallituksen jäseniin. Yhteystietomme löytyvät tämän kirjeen toisesta liitteestä. 

Onnekasta alkanutta vuotta! 


Mari Raininko 
puheenjohtaja 

Mirja Sipilä
sihteeriTämä kirje on lähetetty sähköpostilla niille sukuseuran jäsenille, joiden sähköpostiosoite on yhdistyksen tiedossa. Muille sukuseuran jäsenille kirje on lähetetty postitse. Kirje on myös julkaistu suvun Internet- ja Facebook-sivuilla. Mikäli haluat paperisen version tai päivittää yhteystietojasi, lähetä sähköpostilla pyyntö osoitteeseenakaansipila@outlook.com. Sihteerille voi myös ilmoittaa, jos ei enää halua sukuseuran postia.


Akaan Sipilän sukuseuran
• Kotisivut: http://akaansipila.blogspot.fi/ 
• Facebook-ryhmä: Hei Me Ollaan Sukua – Akaan Sipilät
• Sähköposti: akaansipila@outlook.com